Få hjälp med dina ärenden. Vad som helst, när du vill.

Om Oss


Domytask.se är en webbtjänst vars idé är att sammanföra folk som behöver hjälp med sina vardagsärenden med folk som är intresserade av att göra jobbet åt dem. Man kan enkelt beskriva det som en sajt som Blocket fast för tjänster och ärenden istället för saker. Det kan röra sig om vad som helst som du behöver hjälp med, allt från städhjälp, flytthjälp, hjälp att montera möbler, hjälp att rasta hundar/katter, snöskottning, läxhjälp, återvinning/hjälp att slänga grovsopor, hjälp att handla, hjälp med barnpassning osv.

Att annonsera på sajten kostar ingenting och är väldigt enkelt att göra. Beskriv bara vad du vill ha gjort, vad du är beredd att betala för det och när du vill ha det gjort, så kommer du inom kort få mail av personer som är beredda att göra jobbet åt dig. Kolla under rubriken "Så fungerar det" på första sidan för mer detaljer kring hur det fungerar. Har du något du behöver få gjort som du tänkt på länge men inte hunnit ta tag i eller har du svårt att få tiden att räcka till, testa att lägga upp en annons, vi törs lova att du kommer gilla tjänsten!

För dig som vill tjäna extra pengar, gå in under fliken "Bli agent - utför uppdrag" och skapa dig en profil så kontaktar vi dig med uppdrag som matchar dina intressen. Det tar mindre än 2 minuter att skapa en profil.

Har du frågor om tjänsten eller vill ge oss feedback på hur vi kan göra tjänsten ännu bättre, tveka inte att höra av dig till oss på info@Domytask.se

Företagsinformation:
Bolagsnamn: Domytask Sverige AB
Org Nr: 556953-1220