Få hjälp med dina ärenden. Vad som helst, när du vill.

Få hjälp Tryggt och Säkert!

Vi är medvetna om att det kan kännas osäkert att göra affärer på nätet. Trygghet, förtroende och säkerhet är därför grundläggande saker för oss på Domytask och har högsta prioritet. Vårt mål är att erbjuda en säker marknadsplats där våra användare känner sig trygga att ta hjälp av andra privatpersoner. För att uppnå detta erbjuder och genomför vi bl.a. följande:

  • Manuell och noggrann kontroll och uppföljning: Vi kontrollerar alla agenter som registerar sig för att utföra uppdrag samt alla uppdrag som annonseras manuellt innan de godkänns. Agenter och uppdragsgivare som inte följer våra allmänna regler eller som får upprepade klagomål kommer få sin profil respektive uppdrag borttagna samt portas från Domytask.
  • Verifierade Identitet: För att förhindra bedrägerier och se till att du har att göra med en verklig person uppmuntrar vi våra användare att verifiera sina identiteter genom att ansluta sig via sociala nätverk som Facebook samt att verifiera mobiltelefonnummer och e-post adress. Vi uppmuntrar även alla agenter att bifoga en kopia från deras belastningsregister som visar att agenten inte har en kriminell bakgrund.
  • Betyg och kommentarer: Innan du väljer en agent för att hjälpa dig med ditt ärende kan du titta på agentens profil där du kan se vad agenten fått för betyg, feedback och kommentarer för tidigare utförda uppdrag. Du kan också själv betygsätta och ge kommentarer på den som hjälpt dig vilket vi rekommenderar alla som annonserar uppdrag att göra.
  • Säkra betalningar: Vi samarbetar med PayPal gällande kortbetalningar. Betalningarna sker via deras säkra plattform. Läs mer om säkerhet vid betalningar med PayPal på följande länk: https://www.paypal.com/se/webapps/mpp/paypal- safety-and-security
  • Kundtjänst dygnet runt alla dagar i veckan: Vänd dig gärna till vår kundtjänst om du behöver hjälp med något, vi finns tillgängliga dygnet runt alla dagar i veckan.
  • Garanti: Inga pengar dras förrän arbetet är utfört och du godkänt det. Är du inte nöjd med arbetet så får du pengarna tillbaka så länge du betalar via Domytask.se